mandag 2. juni 2008

Tagged!

Ta opp den boka som er nærast deg. Slå opp på side 123 og finn den femte setninga. Skriv ned dei neste tre setningane. Tag fem personar, og fortel kven som tagga deg.

Grrreitt. Eg er nett i gang med å lesa "Den siste tempelridder" av Raymond Khoury. Men eg er ikkje komen lengre enn til side 87 endå. Så eg er ikkje så sikker på om eg vil bla fram... Jaudå, okei.

Det hadde vært hans forslag å leie inn Gus Waldron. Han var blitt bedt om å finne en stor og tøff person som kunne ri på en hest, så han hadde tenkt på Gus. Greit, vel visste han at Gus kunne være en villmann noen ganger, men han hadde ikke regnet med at han skulle gå bort å hogge hodet av et menneske med sverd.

Hmmm... Ja, slik vart det. Blodig bok. Eg har meldt meg inn i 3 ulike bokklubbar i løpet av under eitt år. Denne boka var i ein av velkomstpakkane. Telefonselgjaren sa at om eg likte Dan Brown så kom eg garantert til å lika denne boka. Eg likte Dan Brown.

Det er så heise varmt for tida! Og eg arrangerar voggesong.

Til saka: Linda tagga meg, og eg taggar Margot, Tone, Leiv Magnus, Torgeir og Liv Iren.

5 kommentarer:

Miss Wonderhill sa...

eg orkar ikkje=)
hehe...

Miss Wonderhill sa...

men for din del:
3.mosebok kap 4 vers24-26b

Leiv Magnus sa...

Synd for deg. Jeg lar meg ikke diktere.

Torgeir Hauge sa...

Sorry, her kommer det nok et avslag. Jeg leser rett og slett ingen bøker for tida...

Anonym sa...

Noen av dem har rødoransje hår, andre har farget det i en forferdelig blågrønn farge. To har barbert av seg alt håret på hodet, bortsett fra en lang, krøllete lokk på bakhodet. En ung mann har brukt gelè og formet det middels lange, svartfargede håret sitt til store pigger.